Google търсене

сряда, 30 март 2011 г.

Папилома вирус

Бих искала да споделя опита си с едни от най-популярните продукти – Aloe First. и Aloe Vera Gelly.

Една моя позната сподели с мен, че дъщеря ѝ "пипнала" Папилома вирус*, което било предраково състояние. Цялата била в херпеси и брадавици, които от гениталиите стигали до кръста, а също така имала и обилен кръвоизлив. Когато отишли на лекар, обяснили на жената, че няма да минат без операция и поради това дъщеря ѝ може да няма деца. Моята позната беше много притиснена и ме попита мога ли да ѝ помогна с продуктите на ФЛП. Препоръчах ѝ Aloe First  и Aloe Vera Gelly - сутрин и вечер промивки с  Aloe First и тампон, напоен с Aloe Vera Gelly - влагалищно и прополис - три таблетки на ден за подсилване на имунната система. След една седмица от брадавиците нямаше и следа, а кръвотечението беше спряло.
Не мога да опиша радостта и надеждата на майката. Каза ми, че не вярвала, че ще помогне, но го е направили, понеже е на билкова основа и знаела, че няма да навреди. След два месеца нямаше и следа от Папилома вируса и при прегледа лекарят е казал, че влагалището на дъщеря ѝ е чисто.

Така с помощта на тези чудесни продукти едно младо момиче се спаси от операция и от риска да остане без деца.


Разказ на Антония Панова, Асистент Супервайзор - София



* Папилома вирус

________________________
На снимката: Антония Панова

неделя, 20 март 2011 г.

Инсулт

"Искам да споделя своя положителен опит с продуктите на ФЛП. През 1997 г. съпругът ми Иван претърпя мозъчен инсулт. От около две години е със стенокардия. От началото на април 2004 г. получи сърдечни оплаквания, поради което му бе приложена коронарография, доказваща дистална стеноза на ПД. Направена му бе първична балонна делатация без остатъчна стеноза.
Наред с химическите лекарства по мнение и съвет на кардиолога д-р Карагеоргиев включихме следните продукти на ФЛП: Aloe Vera Gel 2 х 50 мл, Arctic Sea Omega-3 , Garlic-Thyme и Royal Jelly.
Само след седмица състоянието на съпруга ми се подобри. На контролния преглед след един месец кардиограмата и кръвното му налягане бяха нормални. Чувстваше се добре, енергичен и работоспособен. Самостоятелно направи първото натоварване с изкачване на планински хребет. Какво по-голямо доказателство за добрите резултати! Всички вкъщи бяхме много щастливи от състоянието на съпруга ми и започнахме да използваме продуктите на ФЛП. Аз започнах с Aloe Vera Gel и Aloe Activator в продължение на един месец. Общото състояние на организма ми значително се подобри – станах по-жизнена и по-енергична, нормализираха се сънят ми и зрението. Огромна беше радостта ми, когато вдянах конец в миниатюрна игла за шиене без очила.
Седемгодишното ми внуче Светослав получи вирусно стомашно разстройство. Разстройството спря с еднократен прием на Aloe Vera Gel. Той употребява ежедневно Forever Kids и се чувства прекрасно. Няма по-голяма радост от това да се чувстваш жизнен, енергичен. Благодаря от сърце на д-р Карагеоргиев за вниманието и отношението към нашето семейство. Благодаря и на прекрасната компания ФЛП и нейните чудодейни продукти. Благодаря Ви, че ви има!"

Разказ на Весела Иванова, (Асистент Супервайзор)
Пловдив




__________________
изображение: medicine.bg

вторник, 1 март 2011 г.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!



Нека заедно с пролетта и чудните продукти на ФЛП, ни донесе здраве, успехи и прекрасни слънчеви и щастливи мигове! Нека донесе много обич и топлина на всички!