Google търсене

сряда, 19 октомври 2011 г.

Възстановяване след тежка катастрофа

Една история, разказана от Desy  Деси, работеща във ФЛП България:

 "... Човекът беше претърпял тежка катастрофа и последиците бяха тежка травма на главата, поради което се наложи да го въведат в медикаментозна кома, около 20 дни. Притесненията ни бяха с какво го хранят през това време и попитахме лекарите, те казаха - с аминокиселини. Веднага се сетих за нашия Forever Lite! Занесох го да го видят и лекарят каза, че това е много по-добро, съдържа всичко необходимо и аз настоявах и за Aloe Vera Gel, голям късмет, че се съгласиха и сестрите започнаха да го дават. Явно показателите са се подобрили чувствително, защото след около седмица решиха да започнат да го изваждат от комата и го отделиха в отделна стая, където можехме и ние да се грижим за болния, тогава реших да въведа тежката артелерия - вече давахме лайт и алое през сондата, защо да не добавя омега, гинко, зелени поля, полен и така по 5 пъти на ден. След още две седмици лекарите не можаха да повярват какво се случва и как така бързо болния връща силите си; естествено предстоеше дълго възстановяване на паметта, но беше готов за изписване, нямаше какво повече да се прави в болницата. След два месеца болничен престой се прибрахме в къщи и отидохме на невролог, който ще го наблюдава, ще прави контролни прегледи и т.н. Естествено обнадеждена отивам и нося продуктовия каталог за да запозная лекарката с продуктите, които са ни помогнали. Следствие от травмата някои мозъчни центрове са засегнати, така че лекарката констатира парези в двете ръце и други лезии по крайниците. Казва ми - да не мислиш, че с витамини ще му помогнеш. Аз обаче бях много преди това запозната с действието на продуктите, бях чувала и за по-тежки случаи. Продължихме същата схема и близо година и половина след това на последния контролен преглед, лекарката казва, че състоянието му е добро, няма да назначава следващ преглед, ако има оплаквания, да отиде ... и четейки в записките си, казва:  "Аз тук защо съм отбелязала пареза в дясната ръка, явно нещо съм се объркала?!" Казах ѝ:  "Не, благодарение на "витамините" се е оправила." :-) Сега вече, четири години след случката, гледаме с усмивка на нещата."
_____________________________
снимка:  http://medpedia.framar.bg

събота, 15 октомври 2011 г.

Чаят на FLP

Тези разпространени подправки, всъщност са билки и се съдържат в лековития чай на FLP.

Капсаицин в лютия пипер - понижава риска от рак на кожата и рак на дебелото черво, а изследвания показват, също така, че помага на хората да приемат по-малко калории;

Индийско орехче - съдържа антибактериални съставки, които могат да помогнат в борбата с листерия.E.coli и салмонела.

Kимион - мощен анти-възпалителни и антиоксидант, който може да помогне за спиране на растежа на туморите.

Kуркума - съдържа активен компонент, наречен куркумин, които може да спре разпространяването на рак и да помогне за предотвратяване на диабет от тип 2. Затова е препоръчително да пием редовно Cardiohealth - съдържа доста куркума!

Kанела - само 1 / 4 или 1 / 2 чаена лъжичка дневно понижава кръвната захар, LDL лошия холестерол и триглицеридите при хора с диабет от тип 2.

Джиндифил - може да спре на гаденето и може също така да облекчи киселините в стомаха и подуването на корема.