Google търсене

петък, 26 ноември 2010 г.

Новите продукти на ФЛП през 2011 и в България


ARGI+ / АРГИ+

L-аргинин и витаминен комплекс
L-аргинин е аминокиселина с толкова мощно действие, че учените я наричат „чудодейната молекула”. И това съвсем не е напразно, защото нашият организъм преобразува L-аргинина в азотен окис – съединение, което помага на кръвоносните съдове да се отпуснат и отворят широко
за по-добро кръвообращение. А засиленото кръвообращение на свой ред подкрепя многобройни и важни функции в тялото:

• здравословно кръвно налягане;
• цялостно сърдечносъдово здраве;
• добър имунитет;
• растеж на мускулите;
• растеж и възстановяване на костите и тъканите;
• мъжки полови функции;
• метаболизъм на мазнини и глюкоза;
• производство на хормон, борещ се със стареенето и др.

С толкова много полезни за здравето свойства, не е чудно, че L-аргининът възбужда огромен интерес. Новият АРГИ+ (код: 320) предлага цялата сила на аминокиселината L-аргинин плюс:

• нар – известен със силните си антиоксидантни свойства;
• екстракт от червено вино – за поддържане на здравословни нива на холестерола;
• екстракти от горски плодове и гроздови люспи за здрава сърдечносъдова и имунна система.

Всички тези съставки заедно създават хранителна добавка от ново поколение, която подкрепя цялостното ви здраве. Само една мерителна лъжица АРГИ+, разтворена във вода или в любимата ви напитка от алое, изпълва всяка ваша клетка с жизненост. Добавете оптимално здраве към диетата на семейството си с мощта на L-аргинин!



FOREVER Hand Sanitizer /
ФОРЕВЪР антибактериален гел за ръце с алое и мед

Когато се стараете да поддържате себе си и семейството си здрави, едни от най-големите ви врагове са онези, които не виждате. В активното си ежедневие влизате в контакт с почти всичко, включително и с множество микроби.

Антибактериалният гел на Форевър с алое и мед (код: 318) е създаден, за да убива 99,99% от микробите. Успокояващият кожата стабилизиран гел от алое и хидратиращият пчелен мед омекотяват и овлажняват, докато почистват. Силата му е комбинирана с приятен и свеж аромат
на лимон и лавандула. Малката опаковка от 60 мл е идеална за носене навсякъде и по всяко време.

Нека сме откровени, ако семейството ви живее активно, няма начин да се опазите от болестотворните микроби, които са навсякъде. Но вече има начин да се отървете от тях бързо. Антибактериалният гел за ръце на ФЛП ви предлага голямо спокойствие в малка опаковка.




FAB Forever Active Boost / FAB Форевър актив бууст
Натурална енергийна напитка

Всички знаем колко изтощително може да бъде натовареното ни ежедневие – крайни срокове в службата, взимане на децата от училище, футболни тренировки, покупки и домашни задачи… Как е възможно човек постоянно да има енергия за всичко това? ФЛП намери разрешение как да се съвземете, когато стрелката на резервоара ви от жизненост е „на червено” – FAB Форевър актив бууст натурална енергийна напитка (код: 321).

„Тласъкът”, който ще получите от FAB е различен от този на познатите ви енергийни напитки, защото ви зарежда както с незабавна, така и с дългосрочна енергия. Незабавното действие се дължи на гуараната – естествена съставка, популярна в Бразилия. Дългосрочното действие се осигурява от технология ADX7 – патентована смес от адаптогенни билки и други хранителни съставки, разработена от водещ руски учен и изследовател в областта на спорта. ADX7 е помогнала на руски атлети да спечелят над 130 медала в олимпийски състезания!

FAB е бърз и освежаващ начин да сте енергични и будни през целия ден. Напитката ви изпълва с жизненост, за да имате издръжливост концентрация да свършите всичко, което трябва, плюс онова, което вие искате.


Aloe Sunscreen Spray / Слънцезащитен спрей с алое вера

Ако сте често на открито със семейството си, трябва винаги да сте подготвени. Не е лесно да се грижите за това всички да са постоянно доволни, но ако иматеготовност за забавления под лъчите на слънцето, няма нужда да се тревожите. За целта винаги трябва да носите със себе си слънцезащитния спрей с алое (код: 319). Неговият защитен фактор 30 и съдържащото се в него стабилизирано алое вера, защитават кожата ви от стареене и увреждане от ултравиолетовите лъчи. Допълнително предимство е подобрената водоустойчивост на продукта, която ви позволява да се забавлявате и плувате във водата до насита. Напръскайте с няколко натискания на помпичката и сте готови за приключения!

––––––––––––


Невероятните нови продукти, които сигурно вече нямате търпение да пробвате лично, се очакват в България в самия край на 2010-а или в началото на следващата година.
Антибактериалният гел за ръце ще пристигне у нас към средата на 2011 г., след като премине регистрационна процедура в Европа

Няма коментари:

Публикуване на коментар