Google търсене

неделя, 28 ноември 2010 г.

Артериална хипертония. Язва на дванадесетопръстника. Алергичен ринит. Бронхиална астма.


До многобройните приятели на Алое Вера и ФЛП:

За мен е огромно удоволствие като дистрибутор на ФЛП с ниво Асистент Супервайзор да споделя своите впечатления. Интересът ми към здравословните храни, хранителните добавки и убеждението ми, че здравето е най-важно, естествено ме насочиха към ФЛП. Заради сериозните здравословни проблеми на съпруга ми – артериална хипертония, язва на дванадесетопръстника, алергичен ринит и бронхиална астма, и вярата ми в силата на природните продукти, от февруари включих последователно в лечението му Aloe Vera Gel, Forever Freedom, Aloe Berry Nectar, Forever Lycium Plus и Absorbent-C, като антиоксидантна защита. Резултатът наистина е впечатляващ – нито един астматичен пристъп, никакви оплаквания и нито един медикамент за цитираните диагнози през този период. Предприехме цялостна промяна на хранителния режим с включване на лесно усвоима здравословна храна, гела от Алое Вера с балансирания си състав и антиоксиданти. Резултатите показват, че Алое Вера действа и помага на организма да се справи сам с болестите.

Моята изработена хранителна стратегия включва индивидуална програма за профилактика и лечение при различни здравословни проблеми. Убедена съм, че много хора трябва да променят мисленето си, за да стане здравето приоритет на всеки един от нас, а природните продукти – нашите най-добри приятели. Изразявам своята радост, че с не леката задача за здравно ограмотяване работят активно и целенасочено много мои колеги лекари, за да посеят семената на нова здравна култура и профилактика. Благодаря за организираните чудесни лекции с най-новата съвременна медицинска информация на холистично мислещи хора. Вярвам, че ако всеки един от нас помогне информацията, която имаме за храненето с балансирана природна храна, да достигне до повечето хора, ще успеем да подобрим здравето им и ще ги предпазим от много болести. Нека ние, родители, учители, лекари и хора с различни професии и възраст да станем носители на идеята за профилактично лечение, като засилим имунната си система с полезните природни храни от Алое Вера и преодолеем различните пристрастявания към храни, тютюн, алкохол или наркотици. Така ще подпомогнем самоизцелението на затлачените ни от токсини тела. Ние можем да направим това заедно, като всекидневно се грижим за здравето си, преодоляваме вредните си хранителни навици и поддържаме здрава връзка с природата и нейните дарове, които само трябва да вземем с благодарност. Благодарност и към ФЛП, защото ни ги предоставя за ползване. 

С уважение към всички съмишленици и приятели на Алое Вера и ФЛП. 
 д-р Жанета Христова – Асистент Супервайзор, София. 

Изказвам огромна благодарност на Форевър Ливинг Продъктс и на съпругата си д-р Христова за настойчивостта и последователността ѝ при изработването на индивидуална хранителна стратегия и постигнатите резултати в разрешаването на личните ми здравословни проблеми.

проф. д-р Благой Христов – Асистент Супервайзор, София

Няма коментари:

Публикуване на коментар